Satılık Bull Terrier Fiyatları ve İlanları 2022 Yavru Bull Terrier

Bull Terrier

Köpek yetiştiriciliği alanında en üçlü türler arasında kendini göstermektedir. Özellikle sergilediği atiklik ve çeviklik ile koruma alanında ve savunma alanında büyük bir performans sergileyebilmektedir. Bu tür ile alakalı saldırganlığa dair haberler de çıkmaktadır. Fakat her köpek türü gibi nasıl eğitildiğine bağlı olarak durumun değişim gösterdiğinin bildirilmesi gerekir. Atletik köpek türlerinin sert ve şiddete dayalı bir eğitimden geçirilmesi durumunda özellikle agresif bir tutum benimseyebildikleri açıktır. Fakat bunun tam tersinin de mümkün olduğunun ayrıca bildirilmesi gerekmektedir.

Bull Terrier Köpek

Bull Terrier kısa tüylü yapısı ile dikkat çekmektedir. Sıkı bir deri yapısına sahiptir. Bu nedenle dersinde bir sarkma söz konusu değildir. Gerekli olan bakımların yapılması durumunda çok büyük bir tüy dökme sorununun meydana gelmeyeceğinin de ayrıca bildirilmesi gerekmektedir. Bu noktada evde bakım için görece büyük bir köpek olsa da birçok özellik bakımından bakıma uygundur.

Şiddet konusunda aklınıza soru işaretleri bulunuyor ise düzgün bir eğitimden geçen köpeklerin şiddete eğilimli, olmayacağının da ayrıca bildirilmesi gerekmektedir.

Bull Terrier

Bull Terrier köpek türü ile alakalı olarak inceleme yapıldığı zaman hareket kabiliyetlerini sınırlamayacak bir yaşam alanına sahip olmalarının daha doğru olacağının belirtilmesi gerekmektedir. bu köpek türünün özellikle atiklik ve çeviklik konusunda büyük bir performans sergilediği görülmektedir. Erkeklerinin ağırlığının maksimum 27 kg, dişilerinin ağırlığının ise maksimum 22 kg olması beklenmektedir. Tabi ki bu aşamada kişilerin beslenme düzenini oluştururken veteriner hekimlerden destek alması önerilmektedir.

Bull Terrier Köpek Sahiplenme

Bull Terrier köpek sahiplenme aşamasında barınaklardan edindiğiniz köpeklerin size minnet duygusunun çok daha yüksek olduğunun bildirilmesi gerekmektedir. Son senelerde köpekleri satın alan ve daha sonrasında bakma sorumluluğunu yerine getirmeyen kişiler sebebi ile barınaklarda birçok tür köpeğin bulunduğu görülmektedir. Bu durumun barınaklara gidildiği zaman seçkinliği ile dikkat çekecek köpeklere dahi rastlamanızın söz konusu olmasına neden olduğu görülmektedir. Siz de barınaklarda bulunan köpeklere bir şans verebilirsiniz. Direkt olarak saf ırk olmasa dahi kırmalarını bulabilirsiniz. Bu şekilde barınağa terk edilmiş olan biri cana yuva olmanın huzurunu da yaşama fırsatını elde edebilirsiniz.

Bull Terrier satın alma sahiplen kampanyaları kapsamında bulabileceğiniz köpeklerdendir. Bu aşamada hayvan severlerin satın almaktan ziyade hayvanların sahiplendirilmesi üzerinde durduğu da görülmektedir. Köpek türleri ile alakalı olarak bir sorun meydana gelmemesi için büyük bir saplık denetimi kendini göstermelidir. Veteriner hekiminizin barınaklardan sahiplenilen köpekleri detaylı şekilde muayene etmesi gerekmektedir. Bu köpeklerin yaşadıkları ortamın çok nezih ve temiz olmaması sebebi ile hastalıkların hayvanlar arasında çok kısa bir sürede yayıldığı görülmektedir. Bu da bakım aşamasında çok daha dikkatli olmanızı gerektirmektedir. Büyük köpeklerin sahiplenilmesi durumunda şimdiye kadar hangi hastalıkları geçirdiği ve hangi aşıları olduğuna dair de bilgi almanız gerekmektedir. Düzenli olarak yapılan veteriner kontrolleri ile beraber en kısa süre içerisinde köpeklerde bulunan kronik rahatsızlıkların tespit edilmesi mümkün kılınmaktadır. Tedavi bu şekilde daha kolay bir hal alır.

Bull Terrier Köpek Bakımı

Bull Terrier köpek bakımı konusunda çok hassas davranılması gereken türlerdendir. Özellikle dolaştırılırken tasmasız bulundurulmaması önerilmektedir. Oldukça aktif bir yapıya sahip olduğu için çevre adına tedirgin edici olabilir. Bazı ülkelerde yetiştiriciliğinin de yasak olduğunun ayrıca bildirilmesi gerekmektedir. Farklı Bull köpek türlerinden yana tercihinizi kullanabilirsiniz. Fakat kapsamlı bir eğitimden geçtikten sonra herhangi bir saldırganlık eğilimi göstermeyeceğinin de bildirilmesi gerekir. Son senelerde köpeklerin beslenme aşamasında seçimlerin çiğ beslenmeden yana kullanılabildiği de görülmektedir.

Bull Terrier beslenme aşamasında çiğ beslenme çok tercih edilmemektedir. Beslenmeye dair karar almadan önce kesinlikle veteriner hekiminizden bilgi almanız gerekmektedir. Kuru mamaların köpekler için gerekli olan vitamin ve minerali içermesi durumunda ve düzenli olarak doktor kontrollerinden geçirilmesi söz konusu olursa beslenmeye dair bir sorun meydana gelmeyecektir. Boy ve kilo analizine göre nasıl bir beslenme düzeninin benimsenmesi gerektiğine dair bilgilendirme sorunsuz şekilde tamamlanacaktır.

Bull Terrier Köpek Fiyatları

Bull Terrier köpek fiyatları konusunda son dönemlerde çok büyük bir artış meydana gelmiştir. Bu köpek türünün ve diğer tüm Bull köpek türlerinin Dolar ve Euro üzerinden satışa çıkarıldığı göz önünde bulundurulduğu zaman ne den bu türlü bir değişimin meydana geldiği daha net şekilde anlaşılmaktadır. Köpek fiyatları ile alakalı olarak bir sorun meydana gelmemesi için sahiplendirme ilanlarına da göz atabilirsiniz. Köpek fiyatları konusunda inceleme yapıldığı zaman kişilerin özellikle büyütme koşulları ve köpeklerin genel sağlığına gösterilen özen konusunda çok dikkatli olmanız gerekmektedir.

Bull Terrier köpek satın alım aşamasında türlerin bir kısmının kırma olarak satışa çıkarıldığını da unutmamalısınız. Bu alanda gelen talebin artması ile beraber satış sırasında usulsüzlükler yapan kişilerin de daha yaygın bir biçimde görülmeye başladığının ayrıca bildirilmesi gerekmektedir. Köpek satın alım aşamasında kişilerin veteriner hekim kontrolüne de dikkat etmeleri gerekir. Hangi aşıların olduğu, hangi tedavilerden geçtiği ve genel olarak ırk bilgisi konusunda veri toplamanız gerekmektedir. Düzenli aralıklar ile veteriner hekim kontrolünden geçirilen köpeklerin çok daha konforlu bir hayat yaşayacaklarının da ayrıca bildirilmesi gerekir.

Bull Terrier Köpek Özellikleri

Bull Terrier köpek özellikleri konusunda tüm detayları incelemeden satın alma ya da sahiplenme aşamasına geçiş yapmamanız gerekmektedir. Köpek özellikleri ile alakalı incelemeler yapılırken kişilerin dikkate alması gereken hususların başında;

  • Atik ve çevik bir köpektir. Eğitim aşamasında oldukça disiplinli davranılması gerekmektedir.
  • Bazı ülkelerde bu ırk yasaklanmış olsa dahi düzgün ve disiplinli biri eğitim alması durumunda ailesi ile uyum içerisinde bir yaşantı sergileyeceği görülmektedir.
  • Küçüklükten sahiplenilen köpeklerin hırçın davranışlardan uzak daha soft bir eğitimden en disiplinli şekilde geçirilmesi gerekir. Tuvalet eğitimi gibi hususlarda sorun çıkartmayacaktır.

Bull Terrier tür köpeklerin bu özelliklerinin farkında olarak sahiplenme adımının tamamlanması gerekmektedir. Aksi takdirde sahiplenilen köpeklerin özelliklerinden dolayı ilerleyen zamanlarda barınaklara terk edilmesi gibi sorunların söz konusu olabileceğinin de ayrıca bildirilmesi gerekmektedir.

Bull Terrier Köpek Evde Bakım

Bull Terrier köpek evde bakım mümkün olsa dahi kişilerin özellikle bahçeli bir mülklerinin olması durumunda köpeğin daha huzurlu bir yaşama kavuşacağının ayrıca bildirilmesi gerekmektedir. Köpek bakım adımları ile alakalı olarak ses sorunu yaşayacağınız bir yerde bulunmamanız gerekmektedir. Kendini baskı altında hissettiği zaman sesli bir yapıya bürünebilmektedir. Bu da gürültü sebebi ile sorun yaratabilir.

Yorum (Yok)

Leave a Reply