Satılık Pomeranian Boo Fiyat ve İlanları 2023 Yavru Pomeranian Boo

Pomeranian Boo

Pomeranian Boo, sevimli suratı, kabarık kürkü ile dikkat çeken dünyanın en popüler köpek ırklarından biridir. Boo köpek, ilk olarak Orta Avrupa’da ortaya çıkmıştır. Ortaya çıktığı bölge olan Pomeranya’nın adını almıştır ve kızak köpeği olarak insanlara yardımcı olmuştur. Pomeranian Boo, ortaya çıktığı ilk dönemlerde minyatür boy değildi. İlk olarak av köpeği olarak kullanıldı ve boyları standart boydu. Günümüzde bu köpeklerin sadece minyatür boyu tanınsa da Boo Pomeranian, üç farklı boyutu olan köpek cinslerinden biridir. Bu köpeklerin popülerlik kazanmaya başladığı dönem Kraliçe Victoria tarafından sahiplenildikleri dönemdir. Daha sonra Amerika’ya götürülen Spitz ırkı, dünya çapında tanınmaya başladı ve hala dünyanın en popüler köpekleridir.

Pomeranian beyaz kürk rengine sahip olabileceği gibi Pomeranian siyah, gri, gümüş kürk renklerine de sahip olabilir. Pomeranian kızıl, daha az rastlanan bir kürk rengi olduğu için fiyatları daha fazladır. Pomeranian beyaz yavru tilki surat, sevimli görünümü ile evde yaşamaya oldukça uygun bir köpektir. Pomeranian Boo satılık ilanları arasında yavru ve yetişkin köpekler vardır.

Pomeranian Boo

Pomeranian Boo Fiyat

Pomeranian Boo, Spitz cinsinin en küçük köpeğidir. “Cüce Spitz” olarak da adlandırılan bu köpekler, minyatür boy olarak tanınsa da ortaya çıktığında boyları daha büyüktü. Evde yaşamaya başladığında boyları küçüldü. Popülerlik kazanmaya başladığı yıllar 1800’lü yıllardır. Federation Internationale Cynologique tarafından bulunmuştur. Orta Avrupa’nın Pomeranya bölgesinde ortaya çıktığı için bu adı almıştır. Kökeni Polonya ve Almanya olarak bilinir.

ABD’nin en popüler 15 köpeğinden biridir. Dünyanın en popüler köpeklerinden biri olması, bu köpeklerin fiyatlarının yüksek olmasına neden olmuştur. Köpek fiyatları farklı etkenler dikkate alınarak belirlenir. Pomeranian Boo fiyat kaç tl belirlenmesindeki etkenler, tüm köpeklerde olduğu gibi şeceresi, özellikleri, kürk rengi, sağlık durumu gibi etkenlerdir.

  • Pomeranian Boo fiyat 2023, köpeğin özelliklerine göre değişiklik gösterir. Köpeklerin fiyat aralığı oldukça fazladır. Köpek sahiplenmeden önce ilk olarak şeceresine bakılır. Şecere, köpeğin ailesinin tanındığı ve yasal olarak kayıtlı olduğunu gösterir. Bu nedenle şeceresinin olması daha pahalı olmasına neden olmaktadır.
  • Sahiplenilen köpeklerin sağlık durumları da fiyatları etkileyen unsurlar arasındadır. Bu köpekler, göz hastalıkları, deri hastalıkları ve cilt hastalıklarına yatkın köpeklerdir. Sağlık sorunları olan köpekleri sahiplendiğinizde sağlık masraflarını hesaba katmalı ve bütçenizi buna göre ayarlamalısınız.
  • Pomeranian boolarda en çok rastlanan kürk rengi beyazdır. Kürk renkleri farklılık gösterse de dokuları değişiklik göstermez. Tüyleri kabarık, canlı ve parlak bir görünüme sahiptir. Bu nedenle tüy bakımına ekstra dikkat etmeniz gerekir.
  • Pomeranian Boo fiyat aralıklarına baktığınızda fiyatların 2022 Yılında ortalama 8.000 TL ile 37.000 TL arasında değişiklik gösterdiğini görebilirsiniz. Fiyatlar arasında bu kadar büyük farkların olması, sağlık durumları, şecereleri, eğitimleri, boyutları ve yüz şekilleri ( Ayı Surat, Tilki Surat ) gibi etkenlere dayanır.

Köpekleri ücretli sahiplenirken ödemeniz gereken Pomeranian Boo fiyat sahibinden alınan fiyatlardır. Köpek sahipleri tarafından belirlenen fiyatlar doğrultusunda köpekleri ücretli sahiplenebilirsiniz. Köpek sahipleri fiyatlarda değişiklik yapabilir.

Satılık Pomeranian Boo

Pomeranian Boo, dünyanın en popüler köpeklerinden biri olduğu için ücretsiz sahiplendirme nadir görülen bir durumdur. Genellikle ücretli sahiplendirilen bu köpeklerin fiyat aralıkları oldukça farklıdır.

Bu köpekler ortaya çıktığında bekçi köpeği olarak kullanıldı ve insanlara yardımcı oldu. Bekçi ve koruma köpeği olarak yetiştirildiğinde başarılı olurlar. Eğitime açıklardır ve zeki köpeklerdir. Ancak zamanla boylarının küçülmesi ve evde yaşamaya başlamaları, avcı ve bekçi olma özelliklerinin azalmasına neden olmuştur.

Minyatür boy olarak sahiplenebileceğiniz Pomeranian Boo Ankara ili birlikte birçok ilden sahiplenilebilir. Yaşadığınız bölgeden satın alabileceğiniz gibi farklı illerden köpek sahipleri ile iletişime geçerek sahiplenme şansınız vardır. Ancak sahiplendiğiniz köpekleri evine giderek almanız daha sağlıklı olacaktır.

Pomeranian Boo İstanbul ilinden daha fazla ilan yayınlanmaktadır. Birçok ilden yayınlanan ilanı takip ederek köpeğinizi ücretli sahiplenebilirsiniz. 400 TL gibi uygun fiyatlı ilanlar, nadiren görülen ilanlardır. Köpeğin şeceresinin olmaması, safkan olmaması gibi durumlarda ilan fiyatları daha düşüktür.

Pomeranian Boo köpekler, belirli hastalıklara yatkın olan köpeklerdir. Deri hastalığı, diz kapağı hastalığı gibi farklı hastalıklara sahip olabilirler. Sağlık sorunu olan köpeklerin bakımı daha masraflı olacağı için köpek sahipleri fiyatlarını daha uygun belirlemektedir. Pomeranian Boo  İzmir, Ankara, İstanbul gibi birçok ilden bulabileceğiniz ilanlardır.

Pomeranian Boo sahiplenmek istiyorsanız ona mutlaka evde bakmalı, bakım yapmakta zorlandığınızda sahiplendirmelisiniz. Bu köpekler sokak yaşamına uyum sağlayamaz, bahçede ve sokakta yaşayamazlar. Hem karakter özellikleri, hem de fiziksel özellikleri sokak yaşamında ömürlerinin kısa sürmesine neden olacaktır.

Sitemiz üzerinden takip edebileceğiniz Pomeranian Boo  adana ilanları ile bu köpekleri sahipleri ile iletişime geçerek sahiplenebilirsiniz. Köpek sahiplerinden köpeğin özellikleri ve bakımı hakkında bilgilere ulaşabileceğiniz gibi sitemiz üzerinden de köpeklerin özellikleri hakkında bilgileri öğrenebilirsiniz.

Pomeranian Boo ilanları arasında yavru ve yetişkin olacak şekilde iki kategori vardır. Yavru köpekler sahiplendiğinizde eğitim vermeniz daha kolay olacaktır. Yetişkin Pomeranian Boo, sahibine çok bağlıdır ve temel itaat eğitimi almış olacaktır. Bu nedenle yavru köpekleri alarak eğitimi siz verebilir, karakterinin şekillenmesinde önemli bir rol oynayabilirsiniz.

Pomeranian Boo Ücretsiz Sahiplendirme

Küçük ırk köpekler arasında en çok sahiplenilen ve oldukça popüler olan Pomeranian Boo ücretsiz sahiplendirme ilanlarının yok denecek kadar az olduğu köpeklerdir. Oldukça pahalı bir ırktır ve fiyatları diğer küçük ırk köpeklere göre daha yüksektir. Ancak köpek sahipleri tarafından verilen ücretsiz sahiplendirme ilanları da vardır.

Pomeranian Boo, hassas, duygusal, hareketli bir yapıya sahiptir. Karakter ve fiziksel özellikleri bakımından sokak yaşamına uyum sağlayamaz. Eğer köpek bakımında zorlanıyorsanız köpeğinizi ücretsiz sahiplendirebilir ve sağlıklı bir yaşam sürmesini sağlayabilirsiniz.

Köpek sahiplenmek için bakabileceğiniz ilanlar arasında Pomeranian Boo ücretsiz sahiplendirme İstanbul ilinden daha fazla ilan vardır. Birçok köpek sahibi tarafından yayınlanan ücretli sahiplendirme ve ücretsiz sahiplendirme ilanlarını takip edebilirsiniz. Pomeranian Boo fiyatları, tüm köpeklerin fiyatlarında olduğu gibi değişiklik göstermektedir.

Bu köpeklerin fiyatları belirlenirken şeceresi, sağlık durumu, safkan olması, kürk rengi ve yaşı gibi etkenler dikkate alınır. Farklı illerden yayınlanan, Pomeranian Boo ücretsiz sahiplendirme İzmir illerinden verilen ilanlar için ücret ödemeniz gerekmez.

Pomeranian Boo ücretsiz sahiplendirme Ankara ili ile birlikte birçok ilden verilen ilanlardır. Pomeranian Boo, zeki, eğitime açık bir köpektir. Köpek bakımı ve eğitimi konusunda tecrübeniz olmasa da eğitim vermeniz zor olmayacaktır. Bu köpeklere eğitim verirken inatçı bir yapıları olduğunu unutmamanız gerekir. Bunun dışında sizi zorlayacak bir karakteri yoktur. Evine ve sahibine kısa sürede alışır, girdiği ortamların neşe kaynağı olur. Sahiplendiğiniz köpekler sizler için çok iyi bir ev arkadaşı olacaktır.

Yavru Pomeranian Boo

Pomeranian Boo, günümüzde minyatür boyları ile tanınan ve dünyanın en popüler 10 köpeğinden biri olan süs köpeğidir. Fiziksel olarak kabarık tüyleri ve hafif sivri burnu dikkat çeker. Yavru köpeklerin tüy renkleri sahiplendiğinizde genellikle daha açık renklidir. Büyümeye başladıklarında tüylerinin rengi koyulaşır. Dünyanın en popüler köpeklerinden olan Pomeranian Boo ucuz köpek ırklarından biri değildir.

Almanya ve Polonya kökenli olan bu köpekler, ABD’nin en popüler 15 köpek cinsi arasına girmeyi başarmıştır. Geçmişte Kraliçe Victoria tarafından sahiplenilen bu köpekler, günümüzde genellikle maddi durumu yüksek olan insanlar tarafından sahiplenilir. Petshoplarda fiyatı en yüksek olan köpekler arasındadır. Bu köpekler ortaya çıktığında boyları büyüktü ve koruma içgüdüleri daha yüksektir. Avcı ve bekçi köpekler olarak insanlara yardımcı oldular. Evde yaşamaya başladığında ise minyatür boyları ortaya çıktı ve daha fazla popüler oldu.

Pomeranian Boo Fiziksel Özellikleri: Pomeranian Boo, Spitz cinsinin en küçük köpek ırkıdır. “Cüce Spitz” olarak tanınan bu köpeklerin suratları tilkiyi anımsatır. En çok dikkat çeken fiziksel özelliği kabarık tüyleridir.

Pomeranian Boo Fiyatları farklılık gösterir. Buna dair bilinmesi gerekenler şöyledir;

  • Boyları ortalama 20 cm, kiloları ortalama 2-3 kg’dır.
  • Kafaları bedenlerine kıyasla daha küçüktür.
  • Bacakları kısa olan bu köpeklerin oldukça minik bir bedeni vardır.
  • Tüyleri kabarık olduğu için kilolu görünürler ancak zayıf ve dayanıksız bir bedenleri vardır.
  • Kürkü kızıl, beyaz, siyah, bal ve gri renklerde olabilir.
  • Yavruyken kürkünün rengi daha açıktır ve büyüdüğünde koyulaşır.
  • Yanaklarında bulunan tüyler suratlarının daha geniş ve sevimli görünmesini sağlamıştır.
  • Tüyleri iki katmanlıdır ve kuyrukları uzun, tüylüdür.
  • Minyatür olarak tanıdığımız bu köpeklerin standart boyları da vardır ve genellikle yarışmalarda kullanılırlar.

Pomeranian Boo Karakter Özellikleri: Küçük ırk köpeklerden biri olan Pomeranian Boo, bu ırkların taşıdığı birçok karakter özelliğine sahiptir. Hareketli, ilgiyi seven, çok havlayan bir köpektir. Bu köpekleri sahiplenmek istiyorsanız onlara ayıracak bol bol zamanınız olması gerekir.

  • Ortaya çıktığı dönemde avcı ve bekçi köpeği olan bu köpekler, koruma içgüdüsü yüksek olan bir ırktır.
  • Zeki bir köpek olduğu için eğitim vermeniz zor olmayacaktır.
  • Öğrenmeye açık, hareketli, uyumlu bir mizacı vardır.
  • Yabancı ortamlara kısa sürede alıştığı için girdiği her ortamda hareketlidir.
  • Egzersiz ihtiyaçları yüksektir.

Pomeranian Boo Eğitimi: Köpek ırklarının bilinen karakter özellikleri olsa da köpeklere göre karakter özellikleri değişiklik gösterir. Aynı zamanda yavruyken aldıkları eğitimler, onların karakterlerinin şekillenmesinde büyük rol oynar. Yavru köpeğiniz eve geldiğinde öncelikle temel itaat eğitimi vermelisiniz. Bu aşamada köpeğiniz sadece sizden komut almalı ve sahibini tanımalıdır. Sahibini tanıdığında sözünden çıkmayacak itaatkar bir köpektir. Otur, kalk, dur gibi komutlara kısa sürede alışır. Öğrenmeye açık ve zeki olduğu için zekasını kullanacağı oyunları oynamayı severler. Hassas bir yapıya sahiptir ve sert komutlar almaktan hoşlanmaz. Eğitim verirken sabırlı ve anlayışlı olmalısınız.

Temel itaat eğitimi, köpeğinizin verdiğiniz komutları anlaması ve uygulamasını sağlayacak önemli bir eğitim aşamasıdır. Pomeranian Boo, öğrenmeye açık bir köpek olmasına rağmen inatçı bir yapıya sahiptir. Bu nedenle zorlanabileceğiniz için köpek eğitimi konusunda bilgi sahibi olmanız daha iyi bir eğitim vermenizi sağlayacaktır. İtaat eğitimi alan köpeğiniz sözünüzü dinler ve daha sonraki tuvalet, beslenme eğitimlerini vermeniz daha kolay olur.

Pomeranian Boo Apartmanda Yaşayabilir Mi: Küçük ırk köpeklerin tümü evde yaşamaya uygun bir karaktere sahiplerdir. Sokak yaşamına uyum sağlayamayacağı gibi sokak şartları onların sağlığını olumsuz etkiler ve ömrünü kısaltır. Pomeranian Boo sahiplendiğinizde bahçede yaşaması da uygun değildir. Hassas bir bedeni vardır ve bazı sağlık sorunlarına yatkındır. Bu nedenle onu evinizde beslenmelisiniz. Havlama eğilimi gösterse de sahibinin yanında olduğunda ve ilgi gördüğünde çok havlamaz. Bu nedenle apartmanda yaşamasında bir sakınca yoktur.

Pomeranian Boo Çok Havlar Mı: Pomeranian Boo, küçük ırk köpeklerin taşıdığı birçok özelliği taşımaktadır. Havlama ve ısırma eğilimi olan köpeklerdir. Tehlike sezdiğinde ve sıkıldığında sık sık havlayabilir. Sesinin yüksek olmaması ve sürekli havlamaması apartman yaşamına uyum sağlamasına yardımcı olur.

Pomeranian Boo Sağlık: Köpek ırklarının yatkın olduğu bazı hastalıklar vardır. Bu hastalıklar kesin olarak görüleceği anlamına gelmez ancak bilgi sahibi olmanız ve hastalığın belirtilerini fark ettiğinizde kısa süre içerisinde tedavi almasını sağlamanız ömrünün uzun olmasını sağlayacaktır.

Yavru köpeğiniz eve geldiğinde öncelikle veterinere giderek sağlık kontrollerini yaptırmalı ve aşı takvimi oluşturmalısınız. Kilosunu takip ederek beslenme düzenini ayarlamalı, hastalığı varsa tetikleyecek şartlardan uzak kalmasını sağlamalısınız. Oldukça hassas bir bedene sahip olan bu köpekler, sağlığına daha fazla dikkat etmeniz gereken köpeklerdir.

  • Yavru köpeğin vücut ısısının 38-39 derece olması gerekir. Vücut ısısını ölçmeli ve yüksek olduğunda mutlaka sağlık kontrollerini yaptırmalısınız.
  • Gözlerinde sulanma, kanlanma, karaltı olması bazı hastalıkların habercisidir.
  • Köpeğinizin meme dokusunu ve testislerinde şişlik olup olmadığını kontrol etmelisiniz.
  • Solunum hastalıklarına yatkın olduğu için sesinde çatlama, nefes almada zorlanma gibi belirtileri fark ettiğinizde kısa süre içerisinde veterinere götürmelisiniz.
  • Göz hastalıkları, nefes borusunun çökmesi, cilt problemleri, kirpik sorunu, göz kapağı rahatsızlığı, diz kapağı sorunu, bu köpeklerin yatkın olduğu hastalıklardır.

Pomeranian Boo Beslenme: Köpek ırklarının bilinen yaşam süreleri olsa da beslenme düzeni ve bakımına dikkat edilmesi ömürlerinin daha uzun olmasını sağlayacaktır. Bu köpeklerin kiloları ortalama 1,5- 3 kg arasında değişiklik gösterir. Beslenme düzeni oluşturmadan önce kilosunu ölçerek uygun bir öğün oluşturmalısınız.

  • Pomeranian Boo, 1 aylık olduğunda yavaş yavaş anne sütünden kesilir ve katı mamalara geçiş yapabilir.
  • Yavruyken bağışıklık sistemleri tam gelişmediği için seçtiğiniz mamaların kalitesi oldukça önemlidir.
  • Sağlıklı bir şekilde büyümesi ve sindiriminin kolay olması açısından seçtiğiniz mamaların protein sağlaması gerekir.
  • Köpeğiniz dengeli ve düzenli beslenmelidir. Yavruyken günde 3 öğün besleyebilir, beslenme saatlerini ayarlayarak günlük aynı saatlerde yemek yemesine dikkat edebilirsiniz.
  • Pomeranian Boo, hassas bir sindirim sistemine sahip olduğu için mama dışında besinler tüketmesi sağlıklı değildir.
  • Evde yapılan yemekleri vermemeli, mamalarının kaliteli olmasına dikkat etmeli ve sağlık sorunu varsa buna uygun bir beslenme düzeni hazırlamalısınız.

Pomeranian Boo Tüy Bakımı: Kabarık kürk ile dikkat çeken bu köpeklerin tüy renkleri, beyaz, siyah, kızıl, bal ve gri renklerde olabilir. Yavruyken aldığınız köpeklerin tüy renkleri daha açık olacaktır. Tüyleri büyüdüğünde koyulaşır. Bakımında dikkat etmeniz gereken önemli noktalardan biri tüy bakımıdır. Tüyleri canlı ve parlak bir dokuya sahiptir.

Pomeranian Boo, cilt hastalıklarına yatkındır ve derisi oldukça hassastır. Bu köpeklerin tüylerini her gün fırçalamalı, derisinin nefes almasını sağlamalısınız. Yavru köpeğinizi 4 haftada 1 kez yıkayabilirsiniz. Kış aylarında üşüyebileceği için 2 ayda bir kez yıkayabilirsiniz.

Tüy bakımı ve yıkanması için seçtiğiniz ürünlerin köpeklere özel olarak üretilen kaliteli ürünler olmasına dikkat etmelisiniz. Pomeranian Boo, derisi ince ve hassas olan bir köpektir. Herhangi bir şampuan kullanmanız derisinin kurumasına, pul pul dökülmesine yol açabilir.

Bu köpekleri sık sık yıkamak iyi bir fikir değildir. Çabuk üşürler ve hassas oldukları için çabuk hasta olabilirler. Eğer çok kirleniyorsa bakım mendilleri ile silebilir, kuru şampuanlar kullanarak temizlenmesini sağlayabilirsiniz.

Pomeranian Boo Bakımı: Diş hastalıkları, göz hastalıkları ve deri hastalıkları, bu köpeklerin yatkın olduğu hastalıklardır. Tüm köpeklerde görüleceği anlamına gelmese de bakımına dikkat edilmediğinde ortaya çıkma riski daha yüksektir. Bu nedenle düzenli bakım yapmalı, anormal bir durum sezdiğinizde mutlaka sağlık kontrolüne götürmelisiniz.

Oyun oynamayı çok seven ve sürekli hareket halinde olan bu köpeklerin tırnaklarını kesmeniz gerekir. Tırnakları uzadığında yürümesini zorlaştıracağı gibi eşyalara zarar verebilir.

Köpeğiniz için üretilen özel diş fırçaları ve macunlar alarak dişlerini düzenli olarak fırçalamalısınız. Dişleri oldukça hassas olan köpeğinizin diş bakımına dikkat etmemeniz farklı hastalıkların ortaya çıkmasına neden olabilir.

Pomeranian Boo, bakımı için ekstra efor gerektirmeyen bir köpektir. Diğer köpeklerin bakımında olduğu gibi rutin bir şekilde tüy bakımı, diş ve tırnak bakımı yapmanız yeterlidir.

Pomeranian Boo Tüy Döker Mi: Bu köpekler yılda 2 kez tüy dökerler. Tüy dökme eğilimleri yüksek değildir. Tüylerini her gün fırçalamanız halinde oldukça az tüy dökecektir.

Pomeranian Ne Zaman Yıkanır: Yavru köpeğinizi 1,5 aylık olduktan sonra yıkayabilirsiniz. Bu köpekler 3-4 haftada bir kez yıkanabilir. Havalar soğuduğunda 2 ayda bir yıkamanız daha sağlıklı olacaktır. Sık sık yıkamak yerine bakım mendilleri ve kuru şampuanlar kullanarak temizliğini yapabilirsiniz.

Pomeranian Kaç Yavru Doğurur: Köpeklerin vereceği yavru sayısı boyutlarına göre değişiklik göstermektedir. Küçük ırk köpekler, bir doğumda en çok 5-6 yavru verebilir. Pomeranian Boo, ilk doğumunda 1-4 arasında yavru verecektir. Daha sonraki doğumlarında 5-6 kadar yavru verebilir.

Pomeranian Evde Yalnız Kalabilir Mi: Pomeranian Boo, hassas ve duygusal bir köpektir. Sahibinden uzak kalması, ilgisiz kalması bu köpeklerin stres yaşamasına neden olabilir. Evde 5-6 saat kadar yalnız kalmasında sakınca yoktur. Ancak uzun süre yalnız kaldığında psikolojik olarak etkilenir ve davranış bozuklukları ortaya çıkabilir.

Pomeranian Ömrü Ne Kadar: Ömürleri ortalama 12-16 yıl kadardır. Ömürleri hakkında genel kanılar öne sürülse de köpeğinizin bakımı, yaşam koşulları, beslenme düzeni gibi etkenler ömürlerinin daha uzun olmasını sağlayacaktır.

Pomeranian Boo Egzersiz İhtiyacı: Oldukça hareketli bir köpek ırkı olan Pomeranian Boo, egzersiz ihtiyacı yüksek olan bir köpektir. Evde genellikle hareket halinde olduğu için egzersiz ihtiyacının bir kısmını evde karşılayacaktır. Ancak günde 1-2 saat kadar dışarı çıkarmalı ve enerjisini atmasını sağlamalısınız.

Pomeranian Boo Çocuklarla İletişimi: Bu köpekler, birçok köpeğin aksine çocuklarla iletişimi iyi olmayan köpeklerdir. Yavruyken aldığınız köpeğinize verdiğiniz eğitim, çocuğunuza alışmasını ve uyumlu davranmasını sağlayacaktır. Ancak yetişkin bir köpek aldığınızda çocuğunuzla baş başa kalmamasına dikkat etmelisiniz. Oyun oynamayı çok sevdikleri için çocuğunuza istemeden zarar verme ihtimalleri vardır.

Pomeranian Boo Hayvanlarla İletişimi: Pomeranian Boo, diğer evcillerle arası çok iyi olmayan bir köpektir. Kedilerle, köpeklerle olduğundan daha iyi anlaşırlar. Evde kediniz varsa yavruyken aldığınız köpeğinizi alıştırabilir, birlikte yaşamalarını sağlayabilirsiniz.

Pomeranian Boo, kendi ırkı dışında köpeklere karşı uyumlu değildir. Farklı bir köpek gördüğünde havlama ve saldırma eğilimi gösterecektir. Bu nedenle onun bir köpekle ev arkadaşlığı yapması zordur.

Yorum (Yok)

Leave a Reply